Sjefssnorkeren

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal


Ja, så er hun kanskje ikke den glupeste, men definitivt den morsomste, søteste og mest sjarmerende lille hunden jeg har møtt.

Jeg har hatt mange hunder i krisehjem oppi gjennom årene, men når jeg fikk vite, en dag for 2år siden, at vår neste krisehjemshund var en Pekingeser, ja da tenkte jeg mitt…

Pekingeseren

I mine øyne var(og er) hunderasen Pekingeser synonymt med ord som ankelbiter, polvott, teppetisser, vandrende vaskemopp, snikende ullteppe, plendriter, gneldrebikkje osvosv… Tross at Maya brukte sann ca 2 sekunder på å smelte hjertet mitt, så har hun også vist meg at JA, hun passer godt inn i flere at kategoriene ovenfor.

Maya er en veldig liten hund i en stoor kropp, med sin fantastiske persolighet forteller hun til alle og enhvermann hvem som er sjefen i gata.. Maya kan være veldig sosial og grei med andre hunder, om hun er i det riktige humør derimot.

Og liker hun en hund av en type rase, ja da kjenner hun alle. Ta for eksempel Sheltien Lucy, Lucy har dessverre gått videre til de evige jaktmarker, men hun vil alltid leve videre i våre tanker. Lucy var tantes hund, og ettersom Maya forguder tante over alt på jord og elsket Lucy veldig høyt. Så tilbake til eksemplet: Siden Maya elsket Lucy og Lucy var en Sheltie, da er alle Sheltier(og Langhårede Collier)vi møter på, uansett farge, størrelse eller kjønn, ja da er de Lucy, og det samme gjelder eierene deres, det er alltid tante(uansett om det er et vill fremmed menneske, mann, barn eller kvinne… Snakk om generalisering!

Maya vs Diva

Mayamor har itillegg issues med kortnesede hunder, hun har absolutt null forståelse for at hun er en inntrøkka snorkfrøken selv..!

På Solplassen nå har de for tiden inne en Mops, hun heter Diva og er en nydelig liten tispe, snill som dagen er lang. I helgen møtte Maya Diva for første gang.. Jeg var veldig forberedt på at Maya ville reagere men det er bare å kaste seg i deg. På Solplassen går jo alle hundene løse, så de får ihvertfall brukt sitt naturlige hundespråk på best mulig måte.

Maya gikk rett på Diva, Diva er større en Maya og mer kompakt så jeg var ikke bekymret for at Maya ville gjøre noe skade. Diva er jo bare så utrolig rolig og grei, hun snudde rompa til Maya og beveget seg rolig vekk, like glad hele tiden, og slik slik gjorde hun hver gang Maya følte behovet for å være sjefssnorkeren.

Diva er en utrolig kul hund altså, veldig kosete, leken og alltid så utrolig glad. Hun takler alt, alle slags mennesker, situasjoner, andre dyr. Du kan lese Solplassen bloggen om Diva her. Hun er 4år gammel og jeg tror hun vil være den beste førstegangshund.

dsc06747-arw_

Maya vs Katten

Vi har en katt som bor i leilighetsoppgangen der vi bor, Maya har møtt den flere ganger og hun har bare så ekstremt lyst til å sette tennene i den. Katten er dobbelt så stor som Maya, men katten kunne godt vært på størrelse med en tiger for Mayas del, det ville ikke gjort noen forskjell. På Solplassen forrige helg fant Maya en kattebamse

DIY, wallpapering, etc 4-5used to support the diagnosis of erectile dysfunction. little blue pill.

. Maya skjønte straks hva den skulle ligne på og gikk rett til angrep, dønn seriøs. Maya holdt på i timesvis med bamsen(byttet sitt), ristet den, beit den, bar den med seg, ned fra sofaen, opp i hundesengen, ut av hundesengen og opp i sofaen igjen. Vi kom hjem fra Solplassen kl12, og vi fikk ikke se mer til Maya resten av dagen.

dsc06574-arw_20121012_090435

2 Responses to Sjefssnorkeren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
  • 2017 (2)
  • 2016 (19)
  • 2015 (4)
  • 2014 (25)
  • 2013 (87)
  • 2012 (78)
Kalender
juli 2024
M T O T F L S
« mai    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031