Oppvarming til Recallers

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal
Recallers startet 11.mars og nå har alle oppvarming oppgavene kommet ut. De kalles Pre-Game og skal forberede deltakeren til selve seminaret. På mandag begynner vi med selve kjerne oppgavene, lekene som skal bygge strukturen for videre trening. Så her kommer noen av oppgavene vi skal jobbe med i tiden framover :)

# 1: Se igjennom Finalistenes Videoer fra første gang Recallers ble holdt og skrive en slags ønskeliste/misson statement på målene for det kommende kurset.

Jeg vil at hundene på slutten av Recallers skal kunne fremadsending(Maya), å vente på sin tur i treningssituasjoner(Ronja), få til en knallbra Reinforcement Zone, komme på innkalling uansett rottehull i bakken, eller rådyr spor(Ronja), leke drakamp som belønning  i trening(Maya).

wfg8710
En vinterelskende Pekineser
 
# 2: We would like to take this opportunity to show you that we have put together a short and easy to follow tutorial on how to navigate through the Recallers site. 

# 3: Tenke igjennom hvordan treningsdagboken skal føres igjennom kurset.  

Jeg er skikkelig dårlig på å føre treningsdagbok, så kanskje dette skal være mitt Mission Statement for Recallers, jeg SKAL føre treningsdagbok.  Så får vi se om jeg får det til :P

# 4: Lese Ruff Love,  og øve på leken «Gimme Dat Collar»

Gimme Dat Collar er å lære hunden at når vi griper om halsbåndet så er det en positiv ting. Vi lærer hunden at det å bli håndtert, flyttet på og holdt igjen i halsbåndet er helt greit. Jeg hat jobbet med dette tidligere og tok det litt opp igjen i går når vi gikk tur. Ronja skjønte straks hva det handlet om og tilbyr halsen sin om jeg strekker ned hånden mot henne. Maya hadde tydeligvis glemt hele greia, hun skjønte ikke bæret når jeg fulgte opp et touch på selen hennes med et klikk. Maya bruker ikke halsbånd, så vi har brukt selen til denne øvelsen, men det spiller liten rolle hva en velger.

wfg8587

Deilig med snø på magen

# 5: Trene på å bruke drakamp og annen lek i treningen. Hvor mye driv har hunden etter leken?  

Her har vi myyye å jobbe med Maya!! Interessen for drakamp lek er svært liten, svært lite driv og intensitet. Ronja er som alltid det helt motsatte av Maya, hun elsker å riste rive og dra men vi trenger nok å jobbe litt med «slipp» signalet.

Nordmenn på Recallers!

Det viser seg at vi er helt hel skokk med Nordmenn på Recallers, vi har også en fin diskusjon gående på Canis.no

Vi har masse spennende trening, lek og relasjons byggende arbeid foran oss de neste ukene, og alle gleder seg veldig. Husk at det er fortsatt ikke for sent å melde seg på og bli en del av Recallers!

wfg8588

Maya nyter siste rest av vinteren

Ønsker dere alle en strålende vår helg, også blogges vi snart igjen. Alle bildene i dagens blogg er tatt av Lisa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
  • 2017 (2)
  • 2016 (19)
  • 2015 (4)
  • 2014 (25)
  • 2013 (87)
  • 2012 (78)
Kalender
september 2019
M T O T F L S
« mai    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30