Recallers 4

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal

Så var det endelig tid for Recallers, Susan Garretts nyeste webinar. Jeg vet ikke hvor godt kjent Recallers-kurset er i Norge. Instruktøren er en av verden beste hundetrenere, Susan Garrett, og hun holder dette nettkurset hvert år. Jeg tok PuppyPeakes-kurset i fjor og har ventet spent på Recallers siden. SG driver med agility på høyeste nivå, men kurset passer for alle.

wfg8647

Innkalling. Bilde tatt av Lisa

Hva er Recallers?

I gjennom 8 uker skal Susan Garrette gi deltakerne oppgaver/leker hver uke gjennom interaktive video-og tekstleksjoner. Det er ikke et agilitykurs, men et kurs som tar for seg solid innkalling, og legger mye fokus på å bygge sterke bånd til hunden. All trening skal være gøy. Denne dama tillater ikke noen som helst form for verbal eller fysisk korrigering. I 8uker skal deltakerne bruke 5min hver dag på å leke med hunden, dette for at hunden våres skal bli besatt av og jobbe med oss! 5min hver dag for et bedre forhold og en knallbra innkalling.

Kurset går over 8 uker, 5 nye «leker» per uke, med instruksjons video, og skreven info. Alle oppgavene forklares steg for steg som passer for alle kunnskapsnivå  og man har tilgang til chat/forum med andre deltagere og ikke minst SG selv og de som jobber for henne.

SG har også laget tre oppvarming/reklame miniseminar videoer som ligger ute, disse kan du se her, mulig du må legge inn email adresse for å se dem, men det er verdt det.

Her er Susan Garrett i aksjon.

Jeg tjener absolutt ingenting på at folk tar kurset, så det er ikke derfor jeg reklamerer :) Jeg vil bare at alle skal få oppleve slik super, gøyal trening som Recallers tilbyr og lære masse i prosessen. Les mer om Recallers her.

Kurset har ikke startet helt enda, men jeg har fått tilsendt et par oppgaver på email som oppvarming:

Pre-Game # 1:

Se på de 5 finalistenes videoer fra Recallers 1,0 video konkurransen. Bruk en trenings notatbok mens du ser på videoene og skriv ned alle endringene du ønsker å gjøre i din hundetrening, forhold til hunden og hva atferd du ønsker å se på hunden din ved slutten av kursets 8 uker. Dette blir din «mission statement» for ditt engasjement for dette Recallers programmet!

Se de fem finalistene her.

Jeg gleder meg ihvertfall veldig, 5min om dagen kan vel alle få til! Vi blogges igjen snart :D

wfg8543

Bilde tatt av Lisa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
  • 2017 (2)
  • 2016 (19)
  • 2015 (4)
  • 2014 (25)
  • 2013 (87)
  • 2012 (78)
Kalender
september 2019
M T O T F L S
« mai    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30