Snart vinter

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal

frosy

Nå er har vi kuldegrader nesten hver natt som følges av lange kalde mørke morgener hvor både to og firbeinte helst vil holde seg inne.

Heldigvis har Echo to veldig fine og varme vinterjakker sydd av Rappfoten som allerede er tatt i bruk. På fredag var vi til og med så heldige å få et regnskyll, dette førte til såpeglatte veier. Morgenturen den dagen ble heller komisk, med Echo som hittil er relativt uerfaren med vinteren, han klarte knapt å holde seg på bena, litt som Bambi på glattisen. Han føk av gårde, gled, snublet i sine egne lange ben, falt sidelengs på asfalten tre ganger før han skjønte at det kanskje var lurer å gå på plenen slik som Ronja og meg.

Heldigvis tror jeg ikke han slår seg når han faller, for humøret er like bra som vanlig og det er tydelig at han storkoste seg. Og det var ikke bare bare å holde seg på plenen heller, han synes det fort stede gresset mellom tærne var rasende festlig, han spratt rundt som en kanin, rullet seg, hoppet og danset :P Livet er herlig!

I morgen er det meldt snø, og selv om jeg fortsatt ikke har satt pigger på bilen, så gleder jeg meg til i morgen, bilen må kanskje bli stående hjemme, men det skal blir veldig morsomt å se Echo sin reaksjon på dette hvite kalde rare. Han har opplevd snø før, men da var han veldig liten og det spørs vel om han husker det. Nå sitter vi inne og lader opp til en dag på Solplassen, lillgutt ligger godt gjemt under et pelspledd i armkroken på sofaen, det beste han vet. Vi blogges snart igjen :)

sov

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
  • 2017 (2)
  • 2016 (19)
  • 2015 (4)
  • 2014 (25)
  • 2013 (87)
  • 2012 (78)
Kalender
desember 2019
M T O T F L S
« mai    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031