Regnværs syssler

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal

 

tore-jpg

I går kveld fikk vi i pose og sekk fra vær gudene, det tordner, lyner, regner, solskinn, varme, og dobbel regnbue over blokkene :)

Slikt vær betyr innetid, og jeg brukte deler av kvelden på denne bloggen, og på å se igjennom «gamle» bilder av den lille Whippet valpen, som ikke lenger er så liten
. Jeg har oppdatert med bilder og tekst under fanen Om Echo. Der kan dere se litt av utviklingen, det er helt utrolig hvor raskt tiden går-

Echo var ute på tur og lekte med kullsøster Kiara i går før uværet kom, en filmsnutt av Echo og Kiara finnes her. Kjempe gøy, de storkoser seg sammen.

Under er et lite knippe av noen fantastisk bilder Lisa tok av hundene når de lekte sammen sist. Trykk på bildene for å se full størrelse.

Echo begynner å bli kvitt valpetrekkene nå og det går stadig raskere når han løper. Han ble veid i dag, og bikker han straks 14kg
. Han er veldig kraftig i forhold til sin søster, men det er jo å forvente. En ordentlig søt hund er han ihvertfall :)

htrw-jpg

4 Responses to Regnværs syssler

 • Helena sier:

  Hei Echo, nå har jeg funnit din blogg og lest igjennom den.
  Jeg eier Sol whippet nå, og liker whippet som rase veldig godt. Sol ligger helst under
  dundynen i sengen, og synes det er et mas at gå ut på tur mer enn en gang om dagen…men frisk luft må hun og lillebror Sydney (cavalier spaniel) ha, så det er bare at følge med ut. Og da er det morsomt at springe i skogen, og spise alt fra kongler til mose.
  Har du vært inn på whippetitdesign.no ? Der har jeg kjøpt en mariusgenser til høsten, og en tykk vinterdress. Beinvarmere ble det också.
  Hvordan bestiller jeg en sån sele som Echo har? Er lei seler som sklir av hodet hele tiden, og som ikke passer runt halsen.

  • Linn
   Linn sier:

   Hei :-D Så koselig å høre fra dere med Sol. Echo og Sol lekte så godt sammen på Solplassen.

   Nei, og jeg jeg kommer ikke inn på nettsiden akkurat nå, men takk for tipset :-D Regnjakke, fleecegenser og vinterdress står på listen over ting vi må ha snart. Han tåler verken regn eller vind men foreløpig vokser han så mye at jeg ikke har turt investere i noe enda.

   Ja det var en utfordring å finne en sele om passet. Jeg har to type seler til han, den vi har brukt mest er HuldraForlag.no nå bruker han størrelse small men den begynner å bli litt liten, så han skal bør bytte til medium, så det bør nok Sol også ha. Ellers så bruker jeg en Whippet sele, som er laget av oppdretteren min, den er linket i forrige bloggpost.

 • Helena sier:

  wippetixdesign.com er rett adresse. Noen bokstaver ble feil.

  Så lenken til din oppdretter og skrev en e-post.

  Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
 • 2017 (2)
 • 2016 (19)
 • 2015 (4)
 • 2014 (25)
 • 2013 (87)
 • 2012 (78)
Kalender
desember 2022
M T O T F L S
« mai    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031