Echo!

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal


Helt siden minsten kom i hus på søndag har vi diskutert navn, Kasper er fint det men jeg vil gi han noe mer orginalt og noe som vi har gitt han selv. Vi har vært igjennom en 20 forskjellige navn, men ingen har vært riktig. Også er det jo slik at når man har gitt opp å lete etter det rette, så viser deg seg at de har sittet foran nesen på deg hele tiden
. I går mens vi mimret om Maya kom jeg plutselig på hva Maya het når hun kom til oss, Echo, og alt var plutselig bare riktig! Han skal oppkalles etter våre kjære Maya <3 Kasper er nå bitt Echo!

echi

Echo gikk på vekta i dag og nå har han bikket 6.3 kg! Begynner å bli stor gutt, han har bare vært her i 6 dager, men vi kan se han vokse fra dag til dag. Han spiser mye, sover mye, røver mye og leker mye, en perfekt valp!

Ronja og Echo er blitt bedre venner, dvs Echo har alltid vært venn med Ronja, men følelsen har ikke akkurat vært gjengjeldt :P Her en ett par filmsnutter av Ronja og Echo som leker inne tidligere på dagen: Echo og pipebamsenRonja og Echo leker sammen

echo-bek

Vi var ute på gressbanen og møtte de gale Kelpiene 1.mai.

Echo syntes det var innmari skummelt når Gneis og Mikke raste rundt over banen

ED is not an inevitable consequence of aging. Modifying cheap viagra prevalence of moderate to complete erectile dysfunction in.

. Det ristet i gresset og de lagde masse lyd mens de lekte, men etter en 15min og med litt hjelp av storesøster Ronja(som synes Kelpiene er noe av de kuleste hundene som finnes) ble verden litt mindre skummel. Han begynte etterhvert å løpe etter dem, på avstand, men med halen opp og med tid lekte han sammen med dem. Snart kan han nok til og med løpe fra dem :)

Denne kvelden var første kvelden lille Echo sov hele natten, og han var ikke så sikker på om vi skulle stå opp neste morgen heller. Helt utslitt. Jeg gleder meg til han blir bedre kjent med disse gale Kelpiene.

Trykk på bildene for å se dem i full størrelse, noen er tatt av meg, men de fleste har Lisa tatt :D

Vi blogges snart igjen, ønsker alle en fin fredag!!

pysauf

 

ronjmik

echgkt

 

ronjechech

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
  • 2017 (2)
  • 2016 (19)
  • 2015 (4)
  • 2014 (25)
  • 2013 (87)
  • 2012 (78)
Kalender
april 2024
M T O T F L S
« mai    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930