Den første tiden med Tira

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal


Vi har fått oss valp! Tira som hun heter er en utrolig søt «liten» valp med et hjerte av gull og sylskarpe tenner :P

Hun kom i hus i slutten av januar :P Dessverre har dagene og ukene gått i ett her og det er ikke vært mulig for meg å oppdatere bloggen. Tira er en Schæferhund som er født i Desember hos Kennel Irbo.

Når hun flyttet inn hos oss veide hun 7,2kg, i dag veier hun 22 kg :) Tiden flyr og hun har vokst ca 1kg i uka. Dessverre var den første tiden preget av magesmerter og utslett. Dette viste seg å skyldes at hun ikke tålte fôret hun fikk med fra oppdretter. Nå har vi funnet et fôr som fungerer og hun har det mye bedre.

Tira og trening.

Hun er en smart liten hund med stor kapasitet for problemløsning og en nese for spor. :) Vi gleder oss til å trene mer med henne, hun elsker å leke og elsker godbiter.

Hvilken vei vi velger på treningsbiten er ikke bestemt enda, jeg kan lite om IPO, men ønsker å lære :) Foreløpig går all treningstiden vår med på sosialisering, og hverdagslydighet. Hun lærer raskt, både på godt og vondt :P Barn var veldig skummelt i begynnelsen, og etter en episode hvor hun ble skremt av et barn som kom i stor fart og med mye lyd mot oss ble hun redd. Dette er noe vi har jobbet med daglig i ettertid, i kontrollerte omgivelser og med gode godbiter, nå ser jeg en stor forbedring.

Hele verden er ny for henne og alt skal læres. God tid og godbiter er løsningen :) Hun er også veldig glad i å leke, og kulest av alt er drakampleke av skinn, gjerne med pels. Hun er sterk og nekter å slippe leka før hun får slippsignalet

Among all the factors contributing to a lifestyle of health- amoxil changing life Often the doctor will start the treatment with tablets.

. Veldig morsomt!

Storebror Echo.

Echo syntes Tira var ganske så artig fra dag 1. Han satte spesielt pris på at hun ikke klarte å hoppe opp i sofaen på flere uke alene :P Han er den snilleste hunden vi vet om, og godtar alt hun gjør med han. Selv de gangene hun biter i dag sier han ingenting og flytter seg heller ikke, i disse tilfellene må vi gå inn å fysisk fjerne en av dem fra situasjonen. Echo blir alltid veldig glad når vi bryter inn, han er altfor konflikt sky. Heldigvis har han etter at hun ble større enn han begynt å si ifra litt, nå hender det at han knurrer til henne hvis hun prøver å ta tyggebenet hans ut av munnen hans ol. Han er dog mye tøffere med henne utendørs, inne er det hun som er tøffest men ute har han full kontroll :)

Tira på jobb.

Tira er med med på jobb endel i ukedagene, på dyreklinikken der jeg jobber har de ansatte 8 hunder seg i mellom. Tira lærte raskt at det er de minste hundene som er tøffest. Terriermixen Ronja og Papillon Rock har Tiras fulle respekt, hun følger nøye med på signalene deres og vet hvor grensa går :P Den morsomste av alle er 12år gamle Kiraz, han er en Labrador retriver. Du finner video av han og Tira på vår Youtubekanal, der finner du også mange andre videoer fra den første tiden med Tira :)

Bikkjehusets Youtube kanal oppdateres jevnlig med videoer fra hverdagen :) Du finner den her.

I bloggene fremover kommer det til å bli treningsvideoer, utsnitt fra treningsdagboka, treningstips og mer om livet med valp!

Takk for at du tittet innom bloggen i dag :) Under er bilder av den første tiden med nøstet vårt :)

hmh nnnn jmjmj hhh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
  • 2017 (2)
  • 2016 (19)
  • 2015 (4)
  • 2014 (25)
  • 2013 (87)
  • 2012 (78)
Kalender
juni 2020
M T O T F L S
« mai    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930