Kasper

Del via Google Buzz
Del via Google Plus
Del via LiveJournal


Da er valpis kommet i hus!!

Første døgnet er vel overstått med kun to uhell innendørs

many countries for the treatment of ED. In clinical trials,influence the individual patient’s selection of therapy. What is sildenafil?.

. Han er snill, rolig og koser seg med alle lekene til Ronja.
Det ble en Whippet, blå og hvit. Han er fra en oppdretter som er opptatt av å trene Lure Coursing, og som legger mindre vekt på utstilling, vi kommer nok til å følge i disse baner. LC er en veldig spennende hundesport hvor alt styres av hunden, Kasper han er sterk benbygning og en veldig glad i å løpe. Bestefar til kullet ble norsk og svensk champion på lørdag faktisk. Så kanskje minsten kan følge i bestefars fotspor. Han heter Kasper, og her er stamtavlen hans.

Kaspercoll

Han er et matvrak og jobber mer en gjerne for maten sin, men drakamp må vi nok jobbe litt med
. Valpene har vært mye ute hos oppdretter og fått mye sosialisering, men bånd er noe helt nytt for han, så verden er litt skummel når det kommer på. Vi har vært veldig uheldige med været, det regner og blåser voldsomt, og da er det ikke så greit for en liten gutt å gjøre fra seg uten, men har kun hatt to uhell hittil. Jeg tror aldri han har opplevd regn før, og han synes det er helt forferdelig :P

Her er en liten filmsnutt fra i går kveld. Han synes det er knall å kunne leke med alle lekene uten at noen søsken prøver å stjele dem fra han :)

Kasper er veldig sosial og snill, både med hunder og mennesker. Vi møtte nabokatten ute på en av nattens tisseturer og når den kom bort for å hilse tror jeg han holdt pusten. Pus er nemlig en diiger sort hårball som elsker hunder. Kasper fikk litt kos av pus også gikk katten videre. Kasper går for det meste løs foreløpig og kommer på innkalling uten problemer.

Ronja, synes Kasper er en liten fjomp og er ikke helt fornøyd med situasjonen, men de blir nok venner når han blir eldre. Han er veldig flink til å følge grensene hennes, og har et godt språk. Med Tobias ser det ut som om Kasper er godkjent foreløpig, de lekte sammen i går ute på plenen.

Fortsettelse følger.. ;)

3 Responses to Kasper

 • Wenche Skullerud sier:

  Han er nydelig. Gratulerer

 • Therese sier:

  For en nydelig liten kar! Whippet valper er bare helt ubeskrivelig søte <3 og så fin blogg du har. har ikke fått lest gjennom så mye, men så ut som det var mye spennende og bra som jeg skal ta en nærmere titt på! :)

  • Linn
   Linn sier:

   Hei :) For en koselig kommentar å få i bloggen! Ja, han er en skikkelig fin gutt, kanskje vi møtes på et kurs en gang da vettu :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Arkiv
 • 2017 (2)
 • 2016 (19)
 • 2015 (4)
 • 2014 (25)
 • 2013 (87)
 • 2012 (78)
Kalender
juli 2022
M T O T F L S
« mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031