Daglig arkiv: 21. september 2014

Lure Coursing Debut

Kl.06:45 sto jeg og Echo på Mansrud gård lørdag morgen klare for Echo sin Lure Coursing debut i årets siste Lure Coursing prøve. Det var 80 Whippeter påmeldt, 20 Nasjonal hannhund klasse hvor Echo konkurrerer.

Klassen til Echo var først ut, først til veterinærkontroll, og først til å løpe. Echo startet i løp nr 7 i første omgang, og i løp nr 5 i andre omgang
. Banen var tøff, 750m, lengere enn Echo noen gang har løpt, i tillegg til mange krappe svinger og seige bakker. Etter første omgang endte Echo på en 5.plass med 79poeng, 4.plassen var delt mellom to hunder og det var tett i teten, 1.plassen ledet med 4.5 poeng over oss på 5.

I andre omgang ble banen snudd, dette er helt vanlig for at hundene ikke sksl memorere banen, og for de hundene som hadde memorert banen skapte dette endel utfordringer. Hunden skal jakte fille tett, og ikke påvirkes av andre faktorer, derfor er det viktig at banen blir snudd

Total score 5-10 (severe); 11-15 (moderate); 16-20 (mild); 21-25 (normal).and a ‘long term solution’. The disadvantages of penile sildenafil dosage.

. Echo memorerer ikke banen, så det skapte ikke noe problemer for han, men det var flere andre hunder som løp feil veg og mistet filla. I første omgang hadde hundene en lang strak nedoverbakke på begynnelsen av løpet, og i andre omgang ble denne derfor gjort om til en lang slak oppoverbakke helt på sluttet av løpet, her mistet Echo mye fart og i tensitet, det var tydelig veldig tungt, og hunden han løp sammen med løp forbi. Echo sitt andre løp endte med 78,5 poeng, så alt i alt to gjevne løp.

Når alle hundene hadde løpt banen i to omganger var klokken blitt 20:30 på kvelden, og det var klart for premieutdeling. Echo endte på en 7.plass med totalt 78,75poeng. Echo var kjempe flink i dag, tenk at vi bare tok Lure Coursinglinsenset for 2uker siden og endte på en 7.plass på den Nasjonale prøven.

Vi hadde en kjempe artig dag, og vedlig lærerik dag, selv om den ble litt senere enn vi hadde planlagt, prisutdelingen var ferdig kl.21, så med andre ord var vi på Mansrud gård i over 14t ;-)

I april 2015 er neste prøve og vi skal trene hardt til den, vi gleder oss!